Strast in neskončnost

strast in neskončnost

 

Prejšnji dan sem zrla v neskončno morje in se čudila nad njegovo veličino, ob tem pa sem se vse bolj zavedala, kako velike in neskončne so tudi naše možnosti, kadar si dovolimo ob vsem tem občutiti še strast. Ko sem si tudi jaz dovolila, da strast in neskončnost vstopita v moje življenje, je slednje, kar na enkrat, dobilo logični smisel. Začela sem verjeti, da lahko strastno plovem po neskončnosti in jo obrnem sebi v prid, še prej pa sem se vprašala, kaj to dvoje sploh pomeni v teoriji.

Strast je občutek znotraj nas, ki se pojavi, kadar nekaj počnemo z vsem svojim bitjem. To čustvo je zelo pozitivno in nikakor ni povezano samo s partnerstvom, ampak je veliko več kot to. Strast lahko občutimo tudi na področju našega dela in poslanstva in prav slednje, je tisto kar je zanimalo mene na globljem nivoju.

Ugotovila sem, da se ob tem, ko v svoje življenje spustimo strast in skupaj z njo začnemo ustvarjati, kar na enkrat pridruži še neskončnost možnosti. Oboje skupaj pa je odlična kombinacija za podporo naši kreativnosti. Kadar smo sposobni to dvoje izkoristiti, lahko ustvarjamo nove stvari, ki ne bodo koristile samo nam, ampak tudi drugim ljudem. Ko nekaj počnemo iz strasti in s kapljico neskončnosti, smo na dobri poti do uspeha, ki mu jaz pravim »Ljubim svoje življenje

Ko sem si dovolila, da je strast vstopila v moje življenje so začeli nastajati raznorazni zapisi, ki jih delim z vami. Vedno je kaj novega in vedno me presenetijo ideje ter motivacija, ki so iz dneva v dan bolj jasne in bolj dosegljive, oz. lažje izvedljive. Čisto res je, da se včasih zgodi, da sem preutrujena za kakršen koli zapis, a že naslednji trenutek, ko to sprejmem in si dovolim počitek, sem nagrajena z novimi idejami, ki jih poskušam čim hitreje spraviti v realizacijo. Poiskala sem ustrezna orodja in vire, da to lahko storim. Blog in knjige so tako odlična pot, da se pomešam med vas moji dragi bralci. Vsak zapis prihaja iz mene, za njim pa stoji celotno vesolje, saj tudi vam preko mene želi predati sporočila in tako tudi komu izmed vas osvetliti njegovo pot. Vesolje nas tako zelo podpira, čisto vsakega izmed nas, zato ga spustite zraven. Odprite se angelom, ali drugim nebeškim pomočnikom, pravzaprav sploh ni pomembno, kako jih imenujete, samo dovolite energiji, da vstopi v vaše življenje in vas podpre v delovanju.

Začnete lahko tako, da vzamete list papirja in svinčnik ter si zastavite nekaj vprašanj, na katere zelo iskreno odgovorite. Kaj je tisto, kar si zares želite početi, kje se skriva bistvo vašega nasmeha in sreče ter kaj bi naredili, če nebi bili omejeni prav z ničemer? Bodite brez zadržkov in si dovolite začutiti tisto, ob čemer se v vas prebuja strast, ki ji sledi neskončnost. Kaj je tisto ob čemer vam zaigra srce in upajte si pomisliti na to, da bi slednjega v svoje življenje vnesli vedno več in več? Pišite brez misli na kakršne koli omejitve in če se vam ob tem pojavi kakšna nora ideja, naredite vse, da jo spravite v realnost.

Pa srečno in uspešno vam želim pri ustvarjanju svojega življenja, ki ga vodita strast in neskončnost možnosti.

Leeep pozdrav do naslednjič. ?