Novoletne zaobljube in voščilo

Srečno

 

Staro leto se končuje in prepričana sem, da so tudi vaše misli usmerjene k novemu. No, naj raje rečem kar k novoletnim zaobljubam. Ob novem letu nastane toliko zaobljub, kot prej in potem nikoli, a vseeno se še vedno vsaj polovica od teh ne izvrši. . .

Zakaj? 

Zato, ker je novo leto nekakšna prelomnica, ki pomeni začetek nečesa novega. V valu decembrskega navdušenja se zgodi marsikaj in vzdušje je res prijetno. Pozabimo na vse težave, saj je zabava res tisto, kar je bistvo vsega. V tej dobri veri in navdušenju si zadamo mnogo nalog in ciljev ter vsi vzneseni čakamo na pravi trenutek, za njihovo izvršitev. Prepričani smo, da bo po novem letu vse drugače in se bomo zares lotili sprememb.

Pa se tako res potem tudi zgodi?? Mislim, da poznate odgovor. . .

No, tudi iz lastnih izkušenj v preteklosti, vam lahko povem, da so novoletne zaobljube v večini prazne. Morda se najde kakšna svetla izjema, a pri večini se že tretjega januarja, ko je spet treba v službo ali šolo, življenje vrne na stare tire. Ti stari tiri nas testirajo v koliki meri smo resni v svoji nameri, kjer pa žal večina pade. Zakaj? Ker ni zavedanja, da moč spremembe nosite v svojih rokah.

A naj vas pomirim, sama sem svoje največje spremembe začela sredi leta in sedaj sem prišla do točke, ko vem, da je za odločitev in realizacijo spremembe najboljši čas ZDAJ, RAVNO TA TRENUTEK!

Ne čakajte na prvi januar, ali pa na jutri. Dajte danes, takoj sedaj naredite mali korak naprej in ko boste vsak dan stopili korak naprej, se boste nekega dne zavedali, da ste na cilju. Začnite s pisanjem scenarija za svoj jutri že danes, saj boste le tako lahko glavni igralec na svojem odru življenja.

Novo leto, pa naj vam bo kot nepopisana knjiga, ki čaka, da njeno vsebino ustvarite sami. Ob koncu starega leta naredite revizijo, prečešite svoja prepričanja in jih spremenite. V veliko pomoč pri tem vam bo zagotovo tudi e-knjižica KAKO ISKATI OMEJUJOČA PREPRIČANJA.  Ko ozavestite omejitve in hkrati tudi že ustvarjene napredke, ter si postavljene cilje zapišete, je to odlična podlaga za njihovo realizacijo.

Dragi moji, postavite si srčne cilje in jim sledite celo leto. Postanite glavni igralec na svojem odru življenja in bodite prepričani, da vas bo vesolje podprlo pri vaših namerah, če se jim boste le odprli s popolnim zaupanjem.

Berite, izobražujte se, meditirajte, vlagajte vase, v svoje znanje in v zavedanje. Širite svojo zavest, predvsem pa svojo vero. Ko je le ta naseljena znotraj nas, se dogajajo čudeži in eden izmed teh čudežev je tudi prihajajoče novo leto.

Naj bo vaše leto v celoti čudež in zanj bodite neizmerno hvaležni.

Pa ne pozabite:  Delo ki ga na sebi opraviš danes, je najboljša naložba za tvoj jutri.

Srečno! 🙂 

Vaša MičnaCvetlična 🙂