Nasmeh je najlepši nakit

nasmeh je najlepši nakit

 

Sprehajala sem se po obali in poslušala šumenje morja, ki me je napolnilo z neizmerno srečo, ki jo priznam, že nekaj časa nisem zares čutila. Tako noro sem potrebovala to prosto popoldne, da sem se tega zavedla šele naslednji dan, ko sem se spet zbudila z nasmehom na ustih. Že res, da so v življenju vzponi in padci in da vedno ne moremo kipeti od dobre volje, a da sem se pozabila smejati v svoji notranjosti, si nisem mislila, da se mi to še vedno lahko zgodi.

Pa se je, nisem se obsojala, a v energiji hvaležnosti sem se zavedla mojega stanja dokaj hitro in seveda ukrepala.

Ko sem sedla na skalo ob morju sem začutila, kako iz mene odhaja neka nabrana zastarela energija, ki se je v meni nakopičila zaradi spleta dogodkov v preteklih dneh. Kakšno olajšanje in kako sem se v hipu spremenila. Po vsej tej praksi in tudi teoretičnem znanju, ki sem ga uspela osvojiti, sem bila presenečena sama nad seboj, kako hitro me je, v preteklih dneh, zaneslo nazaj v stare vode, ko sem sebe, svoje potrebe in svoje želje postavila popolnoma v ozadje.

Tisto popoldne sem imela samo zase in sem spet našla nasmeh znotraj mene. Ko sem se prepustila toplim sončnim žarkom in prijetnemu žuborenju morja, sem bila zelo hitro nazaj v svoji energiji, prerojena, predvsem pa nasmejana. Nasmeh sem nosila na ustih in tudi v srcu. Čutila sem, kako iz mene puhti od čudovite energije in videla sem, da mojo energijo čutijo tudi drugi ljudje. Ko sem se tako sprehodila mimo skupine ljudi, sem opazila gospoda srednjih let, kako hvaležen je bil za moj nasmeh. Tako pristnega pogleda hvaležnosti, do sedaj še nisem uzrla in v tistem trenutku mi je šinila misel, da je nasmeh resnično najlepši nakit, ki polepša moj dan in tudi dan drugega človeka.

Preprosta lekcija, a vredna zlata!

Dragi moji, poskrbite zase zavestno, saj se lahko zelo hitro, še veste ne kdaj, lahko vrnete v svoje staro delovanje. Zavestno dajte sebe in svoje potrebe na prvo mesto, saj ko boste zadovoljni in srečni sami s seboj vi, se bo te vaše dobre energije nalezla tudi vaša okolica.

Verjemite mi, vse je možno in če se sprešujete kako, boste odgovore našli v knjigi Izgubila sem tebe, a našla sem sebe ter v e-priročniku, Kako iskati omejujoča prepričanja?

 

Naredite si nasmejane velikonočne praznike in Srečno. 🙂 

 

Vaša MičnaCvetlična 🙂