Ko začneš praznovati svoj padec

Možno se je pobrati in praznovati

 

Drugi april ima sedaj zame posebno vrednost, zapomnila si ga bom za vse večne čase, saj mi služi, kot opomnik, da sem dobila priložnost, da svoje življenje postavim na nove in predvsem trdne temelje.

Spomnim se, bila je sobota, 2. april leta 2016. V pričakovanju prijetnega večera sem se z banjico sladoleda odpravila k takratnemu partnerju, kjer pa sem namesto prijetnega druženja odkrila sledi nezvestobe. Srce mi je počilo, a vseeno sem odšla z dvignjeno glavo. Ko sem bila sama, sem jokala in občutki ponižanja so bili tako močni, da sem jih težko prenesla. A nekako sem jih in še isti dan sem zmogla odločitev, da propadlim zvezam naredim konec. Namera pa je bila očitno tako močna, da so se zelo hitro začele okoli mene pojavljati knjige, tečaji, izobraževanja in učitelji ter tehnike, ki sem jih v danem trenutku najbolj potrebovala. Vse to mi je pomagalo, da sem raziskovala svoje delovanje in spuščala vzorce ter načine obnašanja, ki mi več kot očitno niso več služili. Dela sem se lotila zares intenzivno in temeljito. Mnogo preizkušenj sem doživela na tej poti. A vsaka posušena solza in vsaka ozdravljena bolečina sta bili vredni moje pozornosti in časa, ki sem jima ga namenila. Lahko se pohvalim, da sem v svojo spremembo vložila zares veliko volje, predanosti, potrpežljivosti, časa in tudi denarja.

Niti pomisliti si ne upam, kaj bi se zgodilo z menoj, če se mi propad takratne zveze nebi zgodil. Kljub vsem težkim trenutkom, sem danes tako zelo ponosna nase. Izgubila sem precejšnje število odvečnih kilogramov, ki so me pestili vse od otroštva in celo v tujino sem se odpravila živet, pa tako sem se bala angleškega jezika. Kot študentka ravno zaradi tega nisem zbrala poguma, da bi se odpravila na študentsko izmenjavo.

Tako močnih preobratov si nisem nikoli predstavljala in na neki točki si upam pomisliti na dejstvo, da je to verjetno šele začetek moje poti in mojih sprememb. Vedela sem, da to počnem zase in dve leti kasneje sem ponosna na izdano knjigo IZGUBILA SEM TEBE, A NAŠLA SEM SEBE ter elektronski priročnik, KAKO ISKATI OMEJUJOČA PREPRIČANJA?

Želim biti navdih in pokazati lučko upanja, zato sem vam na voljo tudi preko MEDITATIVNIH SKYPE POGOVOROV, kjer vam na individualni ravni pomagam ozavestiti in spustiti omejitve, ki vas puščajo v ujetosti težkih okoliščin in nerazumnega ter škodljivega delovanja za vas in vašo okolico.

Pretekli dnevi so zame minili v znamenju praznovanja, lahko bi rekla, kar v znamenju novega začetka. Prerojena, mirna, predvsem pa polna optimizma zrem naprej. In to iskrico življenja, bom še naprej z veseljem delila tudi z vami.

 

Pa Srečno!

Vaša MičnaCvetlična 🙂