Zakaj je nujno, da svojo vibracijo dvigujemo vsak dan?

 

No, ne boste verjeli, toda spet se vam oglašam z eno izmed mojih klofut, ki so mi pokazale, kako pomembno je svoje metode za dvigovanje vibracije in osebnostno rast, uporabljati na dnevnem nivoju.

Jaz si pomagam s knjigami, meditacijo, pisanjem, članki. izobraževalnimi videoposnetki mojih učiteljev in podobno. Med vožnjo ali opravljanjem hišnih opravil, si skoraj vedno predvajam različne izobraževalne video ali avdio posnetke. To je bila redna praksa, kar dolgo časa. Zgodilo pa se mi je, nedolgo nazaj, da sem to početje kar nekako izpustila iz svojega vsakdana. Enkrat zato ker nisem imela pri sebi telefona, drugič je le ta imel prazno baterijo, tretjič pa sem preprosto pozabila. Posledično je nastalo kar neko obdobje, ko sem čas, ki bi ga lahko porabila za dviganje svoje vibracije porabila za negativen miselni proces.

Ko sem prenehala z načrtnim dvigovanjem vibracije so moje misli morale biti nekako zapolnjene in prikradle so se tiste negativne, ki so mi mojo vibracijo zelo nižale. Po določenem času, pa sem se svojega početja na srečo zavedala. Prepoznala sem svoje občutke močnega strahu in skrbi. Opazila sem, da se mi slednje dogaja, kadar sem premalo kreativna in kadar moj svet zavzamejo delovanja, ki od mene ne zahtevajo kakšnega posebnega miselnega procesa. Ko sem za nekaj časa prenehala z dovajanjem pozitivnega, se mi je zgodilo, da so se mi oglasili vzorci, ki še niso bili predelani. Seveda sem spet našla skrit blagoslov, ki me je opozoril, katero področje mojega življenja sedaj potrebuje posebno pozornost in negovanje, da predelam omejitve, ki mi stojijo na poti, do popolnega ravnovesja.

Žal je tako, da je naša okolica usmerjena v dovajanje predvsem negativnih in kaotičnih informacij, ki tudi znotraj naših misli lahko zelo hitro ustvarjajo nered. Pa četudi smo na poti svojega osebnega razvoja naredili že marsikaj, to ne pomeni, da smo že razsvetljeni. Delo na sebi je učni proces, ki poteka celo življenje in to je proces, ki ga je treba vzdrževati iz dneva v dan. Potrebno ga je negovati in potrebno je upoštevati, da smo za svoje misli odgovorni le sami.

Trenutki, kot so pospravljanje hiše, pomivanje posode, pranje in likanje perila, ali pa vožnja v avtomobilu, se nam včasih zdijo stran vržen čas, toda če ga izkoristimo za to, da sebi dovajamo koristne in poučne informacije, ki bodo dvignile našo vibracijo, potem to pomeni najbolje izkoriščen čas, ki ima dodano vrednost.

Zato vsi tisti, ki še vedno vztrajate, da nimate časa za vsakodnevno delo na sebi, zgoraj našteti trenutki so idealni. Potrudite se, da boste pri tem res dosledni in vztrajni.

Vaša izbira je, kakšne informacije boste dovedli v svoje možgane in v svojo podzavest, zato dragi moji izberite tiste prave, tiste pozitivne in tiste, ki vam dvigujejo vibracijo. In ko se zgodi, da ste popolnoma na tleh, razsuti, prestrašeni in razjokani, si ta čustva najprej priznajte, potem pa naredite vse, da jih razrešite in splavate iz njih.

In tudi ko pridejo lepi trenutki ohranite delo na sebi, ponavljajte vaje in tako ohranjajte svojo vibracijo visoko. Ne trdim, da morate biti vedno veseli in nasmejani. Ravno nasprotno, momenti žalosti, jeze, strahu, ljubosumja in podobnih čustev, naj vam bodo odličen smerokaz, ki vam pokaže, kam zaviti in kaj predelati. Ne bojte se dela na sebi in ne bojte se vseh metod, ki vam to omogočajo. Četudi se vaš ego brani, mu povejte, da bo po spremembi bolje in drugače.

Predvsem pa vztrajajte. 🙂

 

Pozdravček! 🙂 

Maja – MičnaCvetlična 🙂