Kako veš, da tvoja ženska in moška energija nista uravnovešeni?

Ženska energija

Draga moja, danes moram s teboj deliti preprost način, kako boš hitro in zagotovo ugotovila, da tvoja moška in ženska energija nista uravnovešeni, ker je bil klic tako močan, da me še sedaj grabi tako močno navdušenje, da pomaga tudi tebi, čisto tako kot je meni.  

ISKREN POGLED V OGLEDALO

Najprej se poglej v ogledalo in najprej opazuj svoj obraz ter se mu preprosto nasmehni. Poskusi biti vesela, nad podobo, ki si jo uzrla v ogledalu. Nato svoj pogled usmeri v svoje rame, opazuj, kako sta postavljeni in dobro poglej linijo med njima. V primeru, da je ena višja od druge, pomeni, da tvoj moški in ženski pol nista uravnovešena. Če ti ženske energije primanjkuje, to pomeni, da je desna rama postavljena nekoliko višje in obratno.

Po pravici povedano slednje vem že dolgo časa, a danes sem zaradi celotne situacije, ki jo opišem v nadaljevanju, vse skupaj dojela tako močno in z nekim drugačnim, polnejšim zavedanjem, od katerega mi je srce dobesedno poskočilo v navdušenju. Vse skupaj se mi je zgodilo po tem, ko sem že ugotovila, da je moja desna rama spet postavljena višje kot leva.  

HULAHOP OBROČ DELA ČUDEŽE

Pred kakim mesecem sem iz kleti prinesla hulahop obroč, s katerim sem bila pred leti kar precej aktivna. Vedela sem, da je moja leva stran telesa šibkejša, zato sem obroč običajno dlje časa vrtela v desno smer, ker mi je šla bolje od rok. Danes pa sem se odločila, da pri vrtenju v levo vztrajam nekoliko dlje, saj je pravzaprav to nujno, če želim okrepiti ta del telesa. In takrat se je zgodilo;  v glavi se mi je odvrtel celoten film, spomnila sem se še nekaterih trenutkov, ki so v preteklosti tudi zatirali mojo žensko energijo in ravno tako bili povod, da sem na podzavestni ravni delovala bolj po moško. Vse skupaj pa kot rečeno, se je zgodilo na še nekem globljem nivoju, ki ga niti ne znam čisto zares ubesediti.

Ko sem tako zares dojela, kako moja ženska in moška energija že spet nista uravnovešeni in je ravno zato moj levi del telesa šibkejši, sem tudi zares dojela, kako pomembno je, da vrtenje v levo vadim dlje in ne manj, kar sem počela pred tem. V meni se je zbudila neka dodatna motivacija, ki me je pognala, da sem se še bolj potrudila. Med tem sem še enkrat ozavestila tudi to, da bi sama sicer morala pisati z levo roko, a so me v otroštvu preusmerili, češ, da je leva roka »ta grda« in da je sramotno, da bi pisala z njo. Tako sem se, kot otrok, sama odločila, da bom pisala z desno roko, ker sem seveda želela ugajati okolici. Nihče od nas pa takrat ni vedel, kaj to pomeni za mojo odraslost in za mojo žensko, kreativno energijo. Podzavestno sem tako na piedestal postavila drugo stran.

V tistem trenutku je še enkrat, toda na drugačen način, čez mene šlo zavedanje, zakaj sem vse počela z akcijo in zakaj mi je bilo vse tako zelo naporno, borbeno, pravzaprav breme in napor.

V plesu in vrtenju obroča sem vztrajala še nekaj časa, a sedaj na popolnoma drugačen način. Užitek se je kar na enkrat povečal za 1000 odstotkov. Nadaljevala sem, dokler je moje telo to želelo, potem pa spet stopila pred ogledalo. Verjetno si lahko predstavljaš, da sem osupla obstala pred njim. Moji rami sta bili sedaj na enaki poziciji in nobena ni bila višja oz. nižja kot druga, v levi roki, pa sem občutila neke vrste znano bolečino, ki se mi pojavi takrat, ko se moje telo čisti nekega preteklega vzorca.

KAKO KREPITI SVOJO ŽENSKO ENERGIJO

Zato drage moje dame, priporočam vam, da delate na krepitvi svoje ženske energije. Tudi to je ena izmed lekcij, ki jih moramo osvojiti v času osame, ki nas je doletela. Plešite, rišite, meditirajte, berite knjige, skratka najdite kanale, ki krepijo vašo desno polovico možganov, ki zbujajo tisto pravo žensko energijo, ki je čustvena, intuitivna, kreativna, močna in hkrati mila, ter je zaradi nje vsem lepše, ženskam in moškim.

To počnite redno in z vso predanostjo. Vem, včasih je težko, se nam ne ljubi, ali pa smo preprosto preveč utrujene. Takrat je potrebno sprejeti tudi to in se spočiti. Naslednji dan pa brez samoobtoževanja ali občutka krivde opraviti tisto, kar nam prinaša radost in veselje v srce in dušo.

Pomagate si lahko tudi s čudovito meditacijsko zvočno pravljico s CvetličnoVilo Floro, ki je namenjena najstnicam in odraslim ženskam. Pomagala vam bo zbuditi žensko v vas, jo pocrkljati in se z njo spet povezati. Pravljica vam bo pomagala odložiti bremena z vaših ramen in vam povrniti nasmeh na usta. Podroben opis pravljice najdete v zadnjem delu strani tukaj.

Drage dame uživajte s seboj in v sebi.

Pozdravček! 🙂 <3

Maja – MičnaCvetlična