Kakšen vpliv ima pa nate polna luna?

Jo komaj čakaš in njeno energijo uporabiš kot prednost in dodatno podporo za tvoje načrte, ali se je bojiš, saj veš, da bo spet vse šlo narobe?

Znotraj moje primarne družine, smo že od nekdaj nehote dajali kar velik pomen vplivu polne lune, saj se je razpoloženje skoraj celotne družine v dneh polne lune drastično skisalo. Kaj je sledilo, verjetno ni potrebno posebej razlagati.

Se je pa zgodilo, da sem se pred leti na enem od mojih izobraževanj s področja osebnostne rasti naučila, da vpliv polne lune lahko obrnem sebi v prid. In seveda, me je zanimalo, kako to storiti in kako daleč lahko pridem.

In potem sem se zakopala vase in se v času polne lune še bolj opazovala, še bolj pisala in še bolj meditirala. Sčasoma sem ugotovila, da mi polne lune spotencirano zmečejo ven vse, kar moram videti, predelati, ozdraviti, kar me še gane in kar še boli znotraj mene. Ko je bila bolečina veliko močnejša, kot bi si želela, sem jo začela opazovati in se ji posvetila še bolj. Vsak mesec po malo. Svojih postopkov nisem kaj dosti spreminjala, sem se meditirala, pisala, predihavala, izvajala avtogeni trening, si ponavljala afirmacije, skratka ukvarjala sem se sama s seboj in s svojo bolečino. Opazila sem tudi, da sem mi večinoma ponavlja bolečina na zame dveh ključnih področjih.

Po določenem času, lahko rečem, po nekaj letih, pa sem začela opazovati tudi, da je bolečina in neprijetnost začela postopno popuščati. Na iste situacije sem se začela odzivati drugače, predvsem bolj mirno znotraj in zunaj sebe, opazila sem tudi, da so nihanja vse manjša in da so prihajale polne lune, ko sem dejansko se počutila dobro.

Še vedno sem redno ohranjala svojo prakso (in še vedno jo) ter sčasoma dojela, da sem vse bolj stabilna in da imajo zunanje okoliščine name vedno manjši vpliv in da sem neprijetne situacije sposobna predelati mnogo hitreje kot včasih. To dejstvo mi je postalo zelo všeč, zato se nisem hotela ustaviti. Hotela sem nadaljevati in hotela sem biti čustveno in mentalno popolnoma stabilna. To ne pomeni, da sem ves čas 100 odstotno nasmejana in da se mi pretresi ne dogajajo več, sploh ne. To pomeni le, da sem se naučila znotraj sebe najti pomiritev in v svojih izzivih hitreje najti lekcijo in jih obrniti sebi v prid ter jih razumeti, oz. razumeti učenje, ki mi ga prinašajo.

In sedaj je v času pomembnih energijskih točk, kot je polna luna, nastal prostor da moje misli usmerim v manifestacijo želenega. Tega se še malo učim, a mi gre kar dobro.

In zato tokrat spodbudim tudi tebe, da se danes ozreš vase, prečešeš svoje počutje in energijo polne lune uporabiš za celjenje svojih notranjih ran in ko prideš skozi, za manifestacijo želenega. Če pri svojem procesu potrebuješ pomoč sem zate pripravila krasna osebna svetovanja, ki sem jih poimenovala SPOZNAJ SEBE. Več o tem lahko prebereš tukaj, lahko pa ti povem, da je dobro poznati sebe osnova notranjega miru.

Želim si in želim ti, čimbolj enostavno delo in pozdravček do naslednjič.

Maja – MičnaCvetlična