Zakaj moj črni petek ni več črni, temveč roza in kako lahko izboljša življenje tudi tebi in tvojim dragim?

Moram ti priznati, da mi črni petek nikoli ni bil preveč blizu, niti nisem planirala pripraviti kakšnih posebnih ponudb, dokler mi prijateljičin pogled na letošnji črni petek ni odprl uči in mi v moje misli poslal naslednji stavek:

»Maja, s črnim petkom lahko v teh razmerah pomagaš ljudem, da bodo lažje obdarovali svoje bližnje, saj smo ravno pred decembrom in vsemi tremi dobrimi možmi. Poleg tega pa jim bodo tvoji produkti pomagali postati bolj optimistični in najti mir v kaosu, ki se dogaja«

Mislim najprej nisem posvetila posebne pozornosti, saj sva bili s prijateljico precej zaposleni s pogovorom, a kaj kmalu sem se spomnila na moje lanskoletno kupovanje nove bunde, ki sem jo zelo, zelo potrebovala.

Takrat sem bivala v Švici in se spoznavala tudi s Švicarskimi cenami oblačil, kar je pomenilo, da če si želim kupiti kvaliteten izdelek, to pomeni precej višjo ceno, kot v Sloveniji. Predvideni znesek za bundo sem si določila vnaprej, po nakupih v Slovenijo pa v tistem trenutku, zaradi razmer z ukrepi nisem mogla. Edina možnost je torej bila, da si bundo kupim tam. V bližnjem nakupovalnem centru sem si že dodobra ogledala ponudbo in nič ni bilo tako zelo lepega, da bi bilo vredno več, kot pri nas. Skoraj sem že obupala, ko sem čisto iz radovednosti nos pomolila še v eno izmed trgovin višjega cenovnega razreda. Tam sem se seveda zaljubila v prekrasno roza bundo, ki pa je bila kar precej nad mojim predvidenim proračunom.

Kaj pa sedaj, sem se vprašala?

Toliko več, kot sem planirala enostavno nisem bila pripravljena plačati za oblačilo, ki vseeno ima nek omejen rok trajanja. Četudi sem vedela, da bom bundo nosila več let, da je zelo kvalitetna, da mi je noro všeč, mi je bil polni znesek enostavno previsok za tisti trenutek. Šla sem na kratek sprehod po trgovskem centru in si vzela nekaj časa za razmislek. Ta razmislek pa se je očitno obrestoval, saj sem v okolici kar na enkrat opazila table, ki so že nakazovale, da se bliža »Black Friday.« Tisti trenutek sem se nasmehnila in se čez nekaj dni vrnila po bundo, ki je bila takrat občutno cenejša. Še vedno je bila cena malo višja od moje predvidene, a ne več toliko, da bi o njej imela velike pomisleke.

Spomnim se tudi občutka, ko sem tisto bundo potem prvič oblekla. Še isti večer sem se odpravila na večerni sprehod po ulicah Zuricha in počutila sem se tako dobro, prijetno in predvsem vredno. Če sem še pred nekaj dnevi razmišljala o tem, kako si takega kosa oblačila ne morem, oz. ne smem privoščiti, sem se na dan črnega petka počutila kot prava zmagovalka. Pomirjena sem bila z nakupom in tako zelo vesela ter hvaležna, ker sem si kupila bundo, ki mi je bila res všeč in ne ene druge, samo zato, ker bi bila cenejša.

In zakaj ti vse to pravzaprav pišem?

Zato, ker se mi je pred nekaj dnevi porodila ena krasna ideja, zaradi katere sem dokončno spremenila splošno mnenje o črnem petku, kot o dnevu za množično potrošnjo. Seveda je to res, črni petek je bil ustvarjen s tem namenom, a lahko se odločimo in generalni namen spremenimo in mu dodamo novega. Misel v moji glavi je prinesla spoznanje, da črni petek ni nujno namenjen samo množičnemu nakupovanju, temveč morda nekomu lahko precej olajša življenje in prinese nekaj kar potrebuje lažje, kot pa sicer, ali pa si svoje želje morda celo sploh nebi mogel privoščiti. Razmišljala sem tudi o obdarovanju. Želimo si, da bi obdarovali, čisto vse naše drage, a včasih se zatakne pri ceni in pri znesku, ki smo ga namenili za darila drugim. No, na tem mestu pa vskoči MičnaCvetlična in ROZA PETEK in tvoje obdarovanje naredil lažje in slajše.

Zaradi moje dobre izkušnje in zato ker sem spremenila mnenje o črnem petku, sem se odločila, da zate pripravim posebno darilno ponudbo, ki ti bo olajšala tvoje praznično kupovanje daril za tvoje drage.

Ker je vse sivo, črno in megleno že opaziš, da sem črni petek najprej spremenila v ROZA PETEK. Ko sem se pomirila od navdušenja nad tem, da sem že spet malo stopila iz tega kar počnejo vsi, sem začela ustvarjati ponudbo, ki bo v prid tebi in še štirim tvojim dragim ljudem.

In še to; s tole ponudbo ne samo, da prihraniš pri nakupu daril, pridobiš tudi krasna orodja, ki tebi in tvojim dragim pomagajo, da se soočite z vsemi neprijetnimi občutki, nemočjo, nezadovoljstvom in strahom, ki jih generirajo trenutne razmere in se v december in novo leto popeljete v barvah ljubezni, veselja, povezanosti, razigranosti in predvsem notranje pomirjenosti.

Sem že uspela privabiti nasmeh na tvoja usta?

Potem pa le beri naprej. ?

ROZA PETEK PAKETEK sestavlja:  

5 knjig IZGUBILA SEM TEBE, A NAŠLA SEM SEBE, ki jih podariš sebi in svojim dragim. Pri tem je pa najboljše to, da ti plačaš samo tri knjige, dve pa prejmeš brezplačno. Vsem pa jaz podarim še elektronski priročnik KAKO ISKATI OMEJUJOČA PREPRIČANJA?, da boste svoje delo lahko opravili še bolj temeljito in predvsem hitreje.

Redna cena takega paketa bi skupaj s poštnino bila 135, tebi pa je na voljo z enim takim velikim roza popustom in sicer po ceni 49,90.

Za naročilo svojega paketa mi piši na e-mail: maja@micna-cvetlicna.si in sebi ter svojim dragim omogoči mirnejše in čustveno stabilnejše praznike, ter skok v novo leto.

PS: Ponudba je časovno omejena in velja samo do nedelje 28.11.2021.

Ljubezniv pozdravček!

Maja – MičnaCvetlična