KAKO ISKATI OMEJUJOČA PREPRIČANJA?

Kako se soočiti z omejujočimi prepričanji?

Prepričana sem, da so ravno naša podzavestna prepričanja tista, ki nas lahko odlično podprejo ali pa zelo ovirajo naš vsakdan. Žal je tako, da se večina ljudi pogosteje sooča z omejujočimi prepričanji in zato ste sedaj na pravem mestu, da temu naredite konec. V knjigi boste spodbujeni k zavestnemu soočanju z vašimi izzivi, zato ne hitite skoznjo. Predlagam, da jo najprej preberete v celoti in se nato vrnete k posameznim vajam. Za začetek bo dovolj, če vsak dan naredite eno vajo ali pa isto vajo ponavljate več dni zapored, k čemur boste tudi sproti spodbujeni. »Saj veste« – mojstra od navadnega človeka loči le količina vaje, ki jo je mojster opravil.

Sama se z zgornjo trditvijo popolnoma strinjam, zato svoja omejujoča prepričanja iščem vsak dan. Vadim in vadim. Na začetku mi je to vzelo precej časa, danes pa sem že tako utečena v postopek, da prepričanja zelo hitro najdem ter jih ravno tako tudi odpravim. Skozi leta raziskovanja svoje notranjosti sem oblikovala svojevrsten postopek, ki mi olajša delo in ga naredi učinkovitega. Ravno to pa je tisto, kar želim deliti tudi z vami.

Presrečna in vesela sem za vas, ker ste se odločili, da želite tudi vi odpraviti svoje omejitve. Morda se vam v tem trenutku še ne zdi tako, a čez nekaj časa boste vedeli, da je bila to najboljša odločitev v vašem življenju.

Neskončno sem hvaležna, da lahko z vami delim spoznanja in metode, ki so pomagale meni. Sama sem šla čez mnogo delavnic, na poti so mi pomagali različni učitelji, vsi pa so poudarili enako bistvo – dejstvo, da se moram vedno ozreti sama vase in zavihati rokave ter se zakopati v delo. Nihče ni opravil dela namesto mene. Naučila sem se mnogo tehnik, a izvajati sem jih morala sama. In s tem namenom sem tukaj za vas. Z vami delim znanje, ki sem ga do sedaj pridobila, oziroma, česar sem se do sedaj spomnila, saj smo tukaj, da se spomnimo, kdo v resnici smo in kaj želimo predelati. Delati pa boste morali sami. Jaz vas le prijazno nagovorim, podprem in spodbudim k akciji. Odločitev morate sprejeti sami in jo sami tudi izvesti. Žal drugačne rešitve tukaj ni. Nihče nima čarobne paličice, ki bi čez noč odpravila vso vašo navlako. To paličico si morate ustvariti sami.

 Ste razumeli bistvo, ki sem ga hotela povedati v zgornjem odstavku?

Prepričana sem, da ste in da se boste želeli kar takoj lotiti dela. In to vam je seveda prijazno omogočeno s priročnikom za vztrajne – Kako iskati omejujoča prepričanja?

KAKO DO NJEGA?

Svoje naročilo priročnika potrdite s plačilom prispevka v višini 15 eur na MičnoCvetlični poslovni račun, ki je odprt pri Hranilnici Lon d.d. v Kranju

PODATKI ZA NAKAZILO:

MičnaCvetlična, Maja Križnar S.P.
Hafnarjeva pot 2, 4000 Kranj.
Znesek: 10 eur
Sklic: 00 in dodajte datum plačila
Namen: OTHR in pripis: e – knjiga Kako iskati omejujoča prepričanja.
Račun je odprt pri Hranilnici Lon, št: SI56 6000 0000 0696 822.

Po prejetem nakazilu vam priročnik pošljem na vaš e-mail.

Na email: maja@micna-cvetlicna.si mi lahko pošljite tudi potrdilo o plačilu, jaz pa vam vaš izvod elektronskega priročnika posredujem še hitreje.