Angelske terapije na daljavo po metodi Cristy Žmahar

 

NADANGELSKI ZDRAVILNI IZVIR – tri-stopenjska terapija z nadangeli
(PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Opis terapije za nadangeli:

Terapija je rojena v srcu angelov, da bi lahko pobožala vaše življenje. To je izjemno individualno popotovanje, prilagojeno na vaše najgloblje želje. Primerna je za vse tiste, ki močno verjamete v zdravilne energije angelov in se čutite zelo povezani s to ljubeznijo stvarstva. V sami terapiji so vedno prisotni vaši angeli varuhi, ki so z vami ves čas, močan proces uravnovešanja pa zagotavljajo prav posebne, izjemne tehnike povezave z različnimi nadangeli. Nadangeli so izbrani in vas izberejo glede na obseg in področje vašega izziva ali pa želje. Tehnike angelske terapije prinašajo izjemne rezultate in so oblikovane le za vas in za vaše trenutne potrebe.

  • 1. stopnja terapije: Namen je prečistiti vse navezave in težke energije, da bi skozi vas lahko tekla močna energija in da bi lahko sprejeli visoke zdravilne frekvence nadangelov. Očisti se vse negativne vibracije in podpre vašo auro. (Pomoč nadangela Mihaela)
  • 2. stopnja terapije: Čiščenje in uravnovešanje pomembnih energetskih centrov v vašem telesu- vaših čaker, z zdravilnimi svetlobami in močno razbremenjujočimi tehnikami. (Pomoč nadangela Rafaela)
  • 3. stopnja terapije: Individualna obravnava, kjer zaupate, kaj je tisto, kar vas v življenju blokira, se ne more uresničiti ali pa čutite, da potrebuje razbremenitev. Nadangelska moč pomaga pri čemerkoli želite; pa če je to zdravljenje preteklosti, slabega počutja, pomanjkanje financ, ljubezni in še in še. (Individualno izbrani nadangel ali nebeški vodnik, ki ga v danem trenutku potrebujete.)
  • Zaključek terapije vključuje predajo informacij, kaj so angeli povedali med samo terapijo in kaj vam svetujejo za nadaljnje, uspešne korake in pozitivne okoliščine življenja.

 

Kako poteka zdravljenje na daljavo:

Zagotovite si miren prostor v zavetju svojega doma, ki ga lahko okrasite s sojem sveč in odišavite z eteričnim olje sivke ali kadilne bosvelije, ki duhovno izkušnjo zelo poglobita in vam omogočita dodatno sprostitev. Ko je prijeten ambient ustvarjen se terapija lahko začne. Po e-pošti vam pošljemo navodila kako najbolje doživeti terapijo in jo seveda tudi sprejeti v vaše najvišje dobro, vse ostalo opravim jaz na daljavo.

Pred terapijo na e-poštni naslov maja@micna-cvetlicna.si pošljite prijavo s svojo novejšo fotografijo in kratkim opisom vašega izziva oz. stanja, ki ga želite razrešiti oz. izboljšati, s samo terapijo in nadangeli. Po prijavi prejmete podatke za vplačilo prispevka in po poravnanem prispevku se dogovoriva za najbolj ustrezen čas za izvedbo terapije. Najbolje jo je namreč izvesti v času, ko lahko po njej počivate in se prepuščate angelskim energijam, ki jih boste začutili.

 

Prispevek: 90€

 

Terapijo opravljam: Maja Križnar, certificirana angelska terapevtka po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše

***OPOMBA: MičnaCvetlična, Maja Križnar S.P. spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba spletnih vsebin, storitev ali terapij, je izključno na lastno odgovornost in s tem se tudi strinjate  z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete v navedbi spodaj:

 

Opozorilo: Različne oblike svetovanja in terapije objavljene na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja, terapije in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe in našega dela ponujamo predavanja, terapije in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja.Za obisk svetovanja ali terapije v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša predavanja, terapije oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše terapevtske in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti. Vse terapije so bile avtorsko razvite s pomočjo mednarodno priznane učiteljice meditacije in angelske terapevtke Cristy Žmahar, Potovanjeduse™. Kopiranje ali nepooblaščeno posredovanje teksta ali strukture terapij je strogo prepovedano. Terapije so avtorsko zaščitene in dovoljene v uporabo le certificiranim terapevtom.

 

PRIJAVI SE NA ANGELSKO TERAPIJO