OSEBNI MEDITATIVNI SKYPE POGOVORI

skype svetovanje

Veste, da se vaše življenje trenutno vrti v drugačno smer, kot bi si želeli sami. Opažate, da ste iz dneva v dan bolj nezadovoljni, nesrečni ter enostavno niste več zadovoljni s stanjem v katerem se nahajate. Obdajajo vas težavni medsebojni odnosi in okoliščine, ki jih želite razrešiti, niste pa še našli načina za slednje. Ste bili prevarani, ali ste izgubili službo? Morda pa preprosto želite, že končno vzljubiti sami sebe in svoje telo.

Če ste se v opisanem našli, potem berite dalje. . . 

Osebni meditativni pogovor je poglobljen individualen pogovor o težavah, okoliščinah, odnosih in izzivih s katerimi se soočate. Skozi sistematična vprašanja poiščeva lekcijo oziroma vzorec posamezne situacije, okoliščine ali odnosa. Med pogovorom se že ozaveščajo blokade, v naslednjem koraku pa na primerih dobre prakse pokažem orodja, ki pomagajo pri odpravljanju le-teh. Pogovoriva se tudi o priporočilih za domače delo, saj sta ednino vztrajnost in redno delo ključ do resničnega uspeha. Skozi pogovor, vam želim pokazati, da smo s pravo voljo lahko kos marsikateremu izzivu. Če je uspelo meni, zakaj nebi tudi vam. Tukaj smo zato, da si pomagamo.

Pogovor poteka preko skype povezave, zato se vam ni potrebno nikamor odpeljati in svoje izzive lahko rešujete praktično iz domačega naslonjača, v udobju in miru svojega doma. Posamezen pogovor traja 60 minut. Po prijavi na e-mail prejmete podatke za vplačilo prispevka. Po poravnanem prispevku se dogovoriva za najbolj ustrezen čas termina.

Prispevek: 60€

Za dogovor termina izpolnite spodnji kontaktni obrazec, v katerega napišite željen dan ter pripišite še željen čas.

 

PRIJAVITE SE NA OSEBNI MEDITATIVNI SKYPE POGOVOR