VODENE MEDITACIJE

PONEDELJEK 17.12.2018 OB 18H. Stoženska ulica 11, Ljubljana, prispevek 15 eur.

Kliknite na povezavo tukaj, ali na zgornji naslov in izvedite, kje se bomo enkrat mesečno družili ob vodeni meditaciji. 🙂

 

SOLNE MEDITACIJE  V SOLNI SOBI

Vodena meditacija, dodana terapiji v solni sobi… Nekaj novega, kaj ne? Te zanimajo učinki meditacije in solne terapije, ki so združeni v eno. Povezava meditacije in solne terapije močno poveča ugodne učinke na naše fizično in psihično telo, zato v sodelovanju s solno sobo Solni zaklad pripravljamo popolnoma novo obliko terapije, ki vas bo popeljala v najbolj skrite kotičke vas samih.

Solna terapija je povsem naravna in varna metoda, ki blagodejno vpliva na naša dihala, kožo in krepi imunski sistem. Med terapijo se v prostoru ustvari mikroklima, ki je po vsebnosti soli v zraku močnejša od mikroklime ob morju. Koncentracija suhega solnega aerosola ustvarja ozračje polno negativnih ionov, ki zelo blagodejno delujejo na naše počutje in dvigajo nivo energije v našem telesu.

Mesta na posameznem terminu so omejena na 3, zato je predhodna prijava obvezna. Prijave na 031/790 602 (Aleš Uršič) 

TERMIN:  12. 12. 2018, ob 18h
IZMENJAVA: 30€

LOKACIJA:  SOLNI ZAKLAD, ŠKOFJELOŠKA CESTA 20, KRANJ – STRAŽIŠČE

Klikni na povezavo tukaj in preberi blog o solni meditaciji. 

 

MEDITACIJE ZA DOSEGANJE RAVNOVESJA:

LIMONA in KADILNA BOSVELIJA – Prvi del meditacije je namenjen čiščenju energijskega telesa pri čemer nas podpre eterično olje limone, v drugem delu pa bomo energijo dvigovali in jo tudi zaščitili s pomočjo eteričnega olja kadilne bosvelije.

TERMIN: 24. 1. 2019, ob 18h
IZMENJAVA: 15€

LOKACIJA:  RC VOGU, VOGEL 10, BESNICA

Prijave na maja@micna-cvetlicna.si