SPOZNAJ SEBE – INDIVIDUALNI ONLINE POGOVOR

MičnaCvetlična

Vem, ni se vedno lahko soočiti s samim seboj in s svojimi omejitvami. Boleča je resnica, ko se zavemo da naše življenje ne teče v smeri, ki si je želimo. Ni prijetno, ko smo kar naprej prizadeti in vem kako težko je, kadar imamo občutek, da smo za vse sami. Včasih se nam zdi, kot da so nas tiste oči, tam gori nad nami čisto zgrešile in zapustile, da so pozabile na nas. . . In vem kako je, ko v prsih kar puhti in stiska od boleče osamljenosti in nerazumljenosti. . .

Ni prijetno, a vse to je tam samo zato, da nas opozori, da je naša naloga, da ozdravimo svoje zastale občutke in čustva. Vsi neugodni fizični in telesni znaki, pa tudi razlomljeni ter skrhani odnosi, ali pa nezadovoljstvo pri delu in izgube služb, so tukaj zato, da nas opozorijo, da je čas za premik in čas, da se zazremo vase. Noter v tisto bolečino, v tisto stiskanje in da odkrijemo kaj se skriva pod njim. Čas je, da pobrskamo za preteklimi vzorci in si jih najprej dovolimo ozavestiti, občutiti in nato nežno spustiti. Pot skoznje je namreč najboljša, da z njimi opravimo dolgoročno.

Včasih nam gre dobro od rok, včasih pa je naše delo zahtevnejše in od nas zahteva več predanosti, potrpežljivosti volje in tudi znanja. Včasih bi se najraje skrili pred vsem svetom in morda celo pred lastnim čutenjem. . .

A nikar, zato sem tukaj jaz, da te nežno primem za roko in te popeljem čez majavi in preluknjani most, pod katerim teče deroča reka umazanije, ki se je nabirala skozi vsa ta leta. 

Če čutiš, da ti ta roka lahko koristi, potem beri dalje… 

Individualni online pogovor – Spoznaj sebe je poglobljen individualen pogovor o težavah, okoliščinah, odnosih in izzivih, s katerimi se soočaš. Skozi sistematična vprašanja poiščeva lekcijo, oziroma vzorec posamezne situacije, okoliščine ali odnosa. Med pogovorom se že ozaveščajo blokade, v naslednjem koraku pa na primerih dobre prakse pokažem orodja, ki pomagajo pri odpravljanju le-teh. Pogovoriva se tudi o priporočilih za domače delo, saj sta ednino vztrajnost in redno delo ključ do resničnega uspeha.

Z osebnim zgledom in s konkretnimi primeri ti želim pokazati, da smo s pravo voljo lahko kos marsikateremu izzivu. Če je uspelo meni, zakaj nebi tudi tebi? Tukaj smo zato, da si pomagamo.

Pogovor poteka preko zoom povezave, zato svoje izzive lahko rešuješ praktično iz naslonjača, v udobju svojega doma. Zagotovi si le miren prostor, ki ga lahko okrasiš s sojem sveč in odišaviš z eteričnim oljem sivke ali kadilne bosvelije, ki bosta izkušnjo še dodatno poglobila in ti omogočila še dodatno sprostitev.

Posamezen pogovor traja 60 minut. Po prijavi, na vaš e-mail prejmeš podatke za vplačilo prispevka. Po poravnanem prispevku pa se dogovoriva za najbolj ustrezen čas termina in pogovor se lahko začne.

Prispevek: 90€

Za dogovor termina izpolnite spodnji kontaktni obrazec, v katerega napišite tudi željeni termin za lažje usklajevanje.

PRIJAVI SE NA INDIVIDUALNI POGOVOR – SPOZNAJ SEBE