PAKET 369 – ALI KLJUČ VESOLJA, DA SPOZNAŠ SEBE

Že od nekdaj so bile 3, 6 in 9 moje najljubše številke. To zato, ker imam rojstni dan 3. 6., seštevek številk 3 in 6 pa predstavlja številka 9. Pa tudi na sploh mi je bilo všeč njihovo zaporedje. Čutila sem, da nosijo neko posebno energijo in rada sem jih uporabljala, ko je bilo treba izbrati “srečne” številke na kateremkoli področju.

No, pred kratkim, (sploh ne morem verjeti, da je možno, da sem to teorijo tako zgrešila) sem pa odkrila, da imajo ta tri števila prav poseben pomen, rečejo jim namreč “Ključ vesolja, do vsega kar si želimo.” Ta teorija pripada Nikoli Tesla, ki je utemeljitelj metode 369. Podrobnosti predlagam, da si preberete na spletni strani, saj je napisanega ogromno.

Meni se je v trenutku, ko sem izvedela za to, vse sestavilo. Popolnoma jasno mi je bilo zakaj imam tako rada te tri številke in končno je pri meni njihova močna vibracija, ki sem jo čutila že od nekdaj, dobila tudi znanstven pomen. Moram ti priznati, da sem bila ob tem spoznanju le ponižno hvaležna.

Števila 3, 6 in 9 predstavljajo močno manifestacijsko orodje, zato sem se odločila, da jih kar uporabim tudi pri svojem delu, tebi v prid seveda.

Sestavila sem 369 paketek, kjer sem vse MičnoCvetlične produkte združila na kup in jim oblikovala takšno magično ceno. Se vam že svita, kakšna bo? Berite naprej. 🙂

Zakaj sem pripravila ta paket?

Najprej zato, ker skozi svojo izkušnjo odkrivanja in spoznavanja same sebe želim predati močna orodja, ki so mi na tej poti pomagala. Ko sem še stala v čevljih nemoči so me navdihovale zgodbe ljudi, ki jim je že uspelo prebiti zidove nesamozavesti, občutkov krivde, vlogo žrtve, izboljšati odnose, vzljubiti svoje telo, uživati pri svojem delu in podobno. To mi je dajalo motivacijo, da sem vedno znova iskala različna gradiva s področja osebnostne rasti, ter jih prebirala in raziskovala sebe globlje in globlje.

In seveda tudi zato, ker v njem najdeš tri MičnoCvetlične produkte, ki koristijo celi družini in ker so trije smo že spet pri magičnosti, zato sem prepričana, da vam bodo vsem v korist in tudi v veselje. Te tri zvezdice so naslednje:

Knjiga: Izgubila sem tebe, a našla sem sebe

Elektronski priročnik – Kako iskati omejujoča prepričanja?

Zvočne meditacijske pravljice s CvetličnoVilo Floro

Zakaj 369 paket sploh izbrati?

Knjiga in priročnik pomagata iskati in tudi razreševati škodljive podzavestne vzorce, iz katerih v določenih situacijah in odnosih reagiramo tako, kot si ne želimo, smo nesamozavestni, nam stvari ne grejo od rok in podobno. Slednje pa uničuje odnose, zdravje in poklicno življenje.

V knjigi in priročniku sem delila tudi nekaj nasvetov in navodil, kako iskati te vzorce in jih spremeniti s pomočjo pisanja in meditacije. V priročniku sem podala vprašanja, ki privedejo do natančnih odogovorov o tem kako delujemo iz podzavesti.

Zvočne meditacijske pravljice so v prvi vrsti namenjene otrokom, a vseeno tudi odraslim, saj se ob poslušanju cela družina umiri in spočije, hkrati pa se ustvarja odličen zgled. Saj vemo, da otroci bolj kot ubogajo, posnemajo. In mislim, da ni boljšega zgleda, da pri otroku dosežemo želeno obnašanje, kot je to, da mu ga pokažemo.

In sedaj vas verjetno že zanima ta magična izmenjava, kaj ne?

REDNA CENA PAKETA BI BILA 54€

Za naročilo mi pišite na maja@micna-cvetlicna.si.