OSEBNI MEDITATIVNI SKYPE POGOVORI

MičnaCvetlična

 

Vem, ni se vedno lahko soočiti s samim seboj in s svojimi omejitvami. Boleča je resnica, ko se zavemo da naše življenje ne teče v smeri, ki si je želimo. Ni prijetno, ko smo kar naprej prizadeti in vem kako težko je, kadar imamo občutek, da smo za vse sami. Včasih se nam zdi, kot da so nas tiste oči, tam gori nad, nami čisto zgrešile in zapustile, da so pozabile na nas. . . In vem kako je, ko v prsih kar puhti in stiska od boleče osamljenosti in nerazumljenosti. . .

Ni prijetno, a vse to, je tam samo zato, da nas opozori, da je naša naloga, da ozdravimo svoje zastale občutke in čustva. Vsi neugodni fizični in telesni znaki, pa tudi razlomljeni ter skrhani odnosi, ali pa nezadovoljstvo pri delu in izgube služb, so tukaj zato, da nas opozorijo, da je čas za premik in čas, da se zazremo vase. Noter v tisto bolečino, v tisto stiskanje in da odkrijemo kaj se skriva pod njim. Čas je, da pobrskamo za preteklimi vzorci in si jih najprej dovolimo ozavestiti, občutiti in nato nežno spustiti. Pot skoznje je namreč najboljša, da z njimi opravimo dolgoročno.

Včasih nam gre dobro od rok, včasih pa je naše delo zahtevnejše in od nas zahteva več predanosti, potrpežljivosti volje in tudi znanja. Včasih bi se najraje skrili pred vsem svetom in morda celo pred lastnim čutenjem. . .

A nikar, zato sem tukaj jaz, da vas nežno primem za roko in vas popeljem čez majavi in preluknjani most, pod katerim teče deroča reka umazanije, ki se je v nas nabirala skozi vsa ta leta. Kar smo skozi naše življenje tako pridno nalagali in tlačili, sedaj želi na svobodo in želi oditi. S tem pa vam tudi ponuja lepši jutri.

Če ste začutili, da potrebujete to roko, ko stopate skozi ta majavi most, potem berite dalje. . . 

Osebni meditativni skype pogovor je poglobljen individualen pogovor o težavah, okoliščinah, odnosih in izzivih, s katerimi se soočate. Skozi sistematična vprašanja poiščeva lekcijo, oziroma vzorec posamezne situacije, okoliščine ali odnosa. Med pogovorom se že ozaveščajo blokade, v naslednjem koraku pa na primerih dobre prakse pokažem orodja, ki pomagajo pri odpravljanju le-teh. Pogovoriva se tudi o priporočilih za domače delo, saj sta ednino vztrajnost in redno delo ključ do resničnega uspeha. Z osebnim zgledom in s konkretnimi primeri vam želim pokazati, da smo s pravo voljo lahko kos marsikateremu izzivu. Če je uspelo meni, zakaj nebi tudi vam? Tukaj smo zato, da si pomagamo.

Pogovor poteka preko skype povezave, zato se vam ni potrebno nikamor odpeljati in svoje izzive lahko rešujete praktično iz naslonjača, v udobju svojega doma. Zagotovite si le miren prostor, ki ga lahko okrasite s sojem sveč in odišavite z eteričnim oljem sivke ali kadilne bosvelije, ki bosta vašo izkušnjo še dodatno poglobila in vam omogočila dodatno sprostitev. Sprostitev je pri tovrstnih meditativnih pogovorih ključnega pomena, zato je še toliko bolj koristno, da ste v tem času v zavetju svojega doma in ne potrebujete transporta na lokacijo, kar bi vas še dodatno utrudilo.

Posamezen pogovor traja 60 minut. Po prijavi, na vaš e-mail prejmete podatke za vplačilo prispevka. Po poravnanem prispevku se dogovoriva za najbolj ustrezen čas termina in pogovor se lahko začne.

Prispevek: 90€

Za dogovor termina izpolnite spodnji kontaktni obrazec, v katerega napišite tudi željeni termin za lažje usklajevanje.

 

PRIJAVITE SE NA OSEBNI MEDITATIVNI SKYPE POGOVOR