PREVARA V PARTNERSTVU

 

Kako preboleti prevaro v partnerstvu?

 

Najprej vam želim povedati, da v svoji izkušnji nikoli niste sami, čeprav se na prvi pogled morda zdi tako. Mnogo nas je, ki se lahko poistovetimo z izkušnjo prevare v partnerstvu, a le redki smo o tem spregovorili na glas. Jaz sem spregovorila zato, da vam lahko pomagam, ker vas razumem in vam pokažem, da se prevaro da preboleti. Ne ponujam čudežne paličice, ki bo sama od sebe rešila srčno bolečino, ampak vas želim seznaniti predvsem z dejstvom, da se z močno voljo, vztrajnostjo in željo po spremembi da doseči odlične rezultate.

Prevara v partnerstvu nastane zaradi različnih vzrokov in verjetno jih obstaja ravno toliko, kot se na svetu zgodi prevar. Vedno sta za dogodke odgovorna oba partnerja, kar pa seveda ne opravičuje dejanja tistega, ki je varal. Jaz sem pri svoji izkušnji odkrila mnoge od njih, ki pa so bili povezani predvsem z mojimi omejujočimi vzorci, ki sem jih prinesla že iz otroštva, ali pa morda še iz kakšnega življenja od prej. Med vsemi vzroki bi lahko potegnila neko vzporednico, ki se nanaša na strah pred zapuščenostjo, ki je vodil v ugajanje in prilaganje. Ko sem ta vzorec ozavestila, sem ga začela zdraviti. Posledično so se odpirale nove rane, ki jim je bila največkrat skupna miselnost v moji glavi, da nisem dovolj dobra. Teh vzorcev mi seveda ni povzročil takratni partner, ampak sem jih, kot že rečeno prinesla s seboj. Naloga takratnega partnerja je bila le, da mi jih odslika, z namenom, da se jih zavem in jih predelam. Ko sem se ozrla nazaj po pretekli zvezi sem ugotovila, da je to pravzaprav zelo dobro počel ves čas zveze, vendar sem se jaz zganila zelo pozno. Lotila sem se jih šele po prevari, ki je nisem mogla več prezreti in ko je bila nuja že tako velika, da odlašanje ni bilo več mogoče.

Omejujoče vzorce sem odkrivala počasi enega za drugim in jih nekaj za vas opisala tudi v knjigi IZGUBILA SEM TEBE, A NAŠLA SEM SEBE. V knjigi boste lahko prebrali o različnih dogodkih in situacijah, ki so mi prinašali nova velika spoznanja o meni sami. Lahko rečem, da sem bila velikokrat presenečena sama nad seboj.

Na svoji poti sem veliko pisala, meditirala, ter se izobraževala. Investirala sem vase in se izučila za angelsko terapevtko po metodi Cristy Žmahar. Angeli so tisti, ki so mi vedno pomagali v še tako težkih trenutkih in me vedno vrnili nazaj na tisto pot, ki je bila zame v danem trenutku najboljša. Angelska moč in ljubezen sta neskončni in če se jima predamo v popolnem zaupanju, nas peljeta v obilje lepega. Veliko sem naredila sama, a kadar ni šlo, sem se ozrla po pomoč in pogovor drugam. Vedno so mi pot prekrižali ljudje, tečaji, delavnice, svetovanja in gradiva, ki sem jih v danem trenutku potrebovala. Zelo dobro sem izkusila kako je biti osamljen, zato sem za vas ustvarila OSEBNE MEDITATIVNE SKYPE POGOVORE, kjer bomo skozi poglobljen pogovor našli ustrezno rešitev za vaš izziv. Prednost takega načina komunikacije je predvsem v tem, da se vam ni treba nikamor odpeljati po pomoč, srečamo se lahko praktično kjerkoli in tudi izpostaviti se vam ni potrebno, kar je po moji osebni izkušnji, v začetku soočanja s katerimkoli izzivom najtežje. 

 

Pa srečno, na poti do prave ljubezni, ki jo poiščite najprej v odnosu do sebe. 🙂