Izguba službe in iskanje srčnega poslanstva

Zelo dobro vem, kaj pomeni uživati v svojem delu in tudi dobro vem, kaj pomeni ne uživati, pri tem kar delaš in se zraven zavedaš, da nekaj počneš samo zaradi varnega zaslužka. V mojem življenjepisu se je zrvstilo mnogo različnih delovnih izkušenj in pri opravljanju nekaterih del sem uživala bolj, pri drugih manj. Za seboj imam izkušnjo, kako se je zaposliti takoj po končani fakulteti. O tem lahko več preberete tukaj. Vem tudi, kako je dati odpoved, ko imaš zaposlitev za nedeločen čas ter se z veliko delovno vnemo podati na nova pota. Lahko me kaj vprašate tudi na temo, kako je, ko odpoved dobiš z danes na jutri, nekoliko nepričakovano. Izkusila sem tudi občutek brezposelnosti in prijave na Zavodu za zaposlovanje, ki me je iz začetnega občutka sramu in osebnega poraza, pognal do samostojne podjetnice, ki stopa novim izzivom naproti. Vse te izkušnje pa veže ena skupna lastnost; vedno sem naredila vse kar je bilo v moji moči.

Skozi svoje delovne izkušnje sem se kalila in razvijala, zato da lahko razumem različne vidike in oblike dela, pripravljena pa sem tudi na tiste, ki me še čakajo. Da sem končno začela stopati proti svojemu srčnemu poslanstvu in da se končno čutim povezana sama s seboj, sem potrebovala kar nekaj pisanja in meditacije. Pomagala sem si na različne načine in pri tem našla orodja, ki delujejo. Ob tem pa so potrebne predanost, srčnost in volja, da nam bo uspelo. S slednjim smo že skoraj na pol poti. Ko vsemu dodamo še vztrajnost in potrpežljivost smo zmagovalci. Srčno se veselim dneva, ko mi boste z vsem navdušenjem povedali, da ste končno tudi vi stopili na pot svojega resničnega poslanstva.

Pri tem vas bosta odlično podprla knjiga IZGUBILA SEM TEBE, A NAŠLA SEM SEBE in elektronski priročnik KAKO ISKATI OMEJUJOČA PREPRIČANJA?

Če knjigo in priročnik želite v paketu, ga boste našli tukaj. 

Iz vsake še tako velike preizkušnje je možno potegniti lekcijo in spoznanje, ki nam lahko zelo spremeni življenje, na bolje seveda. 

Skupaj zmoremo več. 🙂