SPOZNAJ SEBE in SVOJO PODZAVEST – INDIVIDUALNI SPLETNI POGOVOR

MičnaCvetlična

Vem, ni se vedno lahko soočiti s samim seboj in s svojimi omejitvami. Boleča je resnica, ko se zaveš, da tvoje življenje ne teče v smeri, ki si je želiš in vem tudi, da ni prijetno, ko se kar naprej vrtiš v enih in istih situacijah, ter si kar naprej prizadet/a. Res je težko, ko imaš občutek, da si za vse sam/a in ko v prsih kar puhti in stiska od boleče osamljenosti in nerazumljenosti. 

Ni prijetno, a vse to je tam samo zato, da te opozori, da je tvoja naloga, da razrešiš svoje zastale občutke in misli.

Vsi neugodni fizični in telesni znaki, pa tudi razlomljeni ter skrhani odnosi, ali pa nezadovoljstvo pri delu in izgube služb, so tukaj zato, da te opozorijo, da je čas za premik in čas, da se zares zazreš vase, v svojo podzavest. Noter v tisto bolečino, v tisto stiskanje in da odkriješ, kaj se skriva pod njim. Tukaj je priložnost, da pobrskaš po preteklih vzorcih in si jih najprej dovoliš ozavestiti, občutiti in nato nežno spustiti. Pot skoznje je namreč najboljša, da z njimi opraviš dolgoročno.

Po 15 letih raziskovanja in vloženih na tisoče in tisoče ur v opazovanje in analiziranje svojih občutkov, dejanj in misli, branja in študiranja različne literature s področja duhovnosti in osebnega razvoja, sem se prikopala do mnogih dejstev, ki delujejo šele takrat, ko jih zares dojamemo in ko zares spoznamo sami sebe in svoje delovanje. Skozi vsa ta leta sem osvojila in tudi razvila lastne tehnike, ki so mi v vsakem težkem trenutku pomagale najti skrito lekcijo, jo ozavestiti in se tako približati sebi še bolj.

In tukaj sem, da te nežno primem za roko in te popeljem čez majavi in preluknjani most, pod katerim teče deroča reka omejujočih vzorcev mišljenja in delovanja, ki so se v tebi nabirali skozi vsa ta leta in ti enostavno ne pustijo naprej in zaživeti v miru in ravnovesju. 

Če čutiš, da potrebuješ spodbudo, potem beri dalje… 

Individualni on-line pogovor – Spoznaj sebe in svojo podzavest – je poglobljen individualen pogovor o težavah, okoliščinah, odnosih in izzivih, s katerimi se soočaš. Skozi sistematična vprašanja poiščeva lekcijo, oziroma vzorec posamezne situacije, okoliščine ali odnosa. Med pogovorom se že ozaveščajo blokade, v naslednjem koraku pa na primerih dobre prakse pokažem orodja, ki pomagajo pri odpravljanju le-teh. Pogovoriva se tudi o priporočilih za domače delo, saj sta ednino vztrajnost in redno delo ključ do resničnega uspeha.

Z osebnim zgledom in s konkretnimi primeri ti želim pokazati, da si s pravo voljo lahko kos marsikateremu izzivu. Če je uspelo meni, zakaj nebi tudi tebi? Tukaj smo zato, da si pomagamo.

Pogovor poteka preko zoom povezave, zato svoje izzive lahko rešuješ praktično iz naslonjača, v udobju svojega doma.

Posamezen pogovor traja 60 minut.  Prispevek: 49€

PS: Na prvem srečanju prejmeš darilo – elektronski priročnik – Kako iskati omejujoča prepričanja? 

Za dogovor termina izpolni spodnji kontaktni obrazec. Nadaljnja komunikacija po prijavi poteka individualno prek e-maila. 

PRIJAVI SE NA INDIVIDUALNI POGOVOR – SPOZNAJ SEBE