BORBA Z ODVEČNI KILOGRAMI

Kako shujšati in vzljubiti svoje telo?

Skoraj vse svoje dosedanje življenje sem se spopadala z odvečnimi kilogrami, ker sem v sebi nosila prepričanja, da nisem dovolj lepa in dobra, da bi me kdo imel rad. Menjavala so se obdobja, ko sem bila s svojo težo za silo zadovoljna in spet obdobja, ko sem se zdredila do te mere, da se v svojem telesu nisem več počutila dobro. Ko sem se tako lani začela zavedati, da sem sedaj s svojo težo spet ušla čez meje dobrega počutja, sem sklenila nekaj drastično spremeniti. Sprememba je bila potrebna v moji glavi. Zapis na to temo najdete tukaj. Ko sem s pomočjo meditacije začela svoje telo sprejemati tako kot je, se je spreminjalo samo od sebe. Uvedla sem nekaj smernic, ki so postale moj nov način življenja, nikoli pa nisem posegala po škodljivih dietah, ki velikokrat učinkujejo samo na kratek rok. Iz lastne izkušnje vam lahko povem, da je za uspešno hujšanje potrebno najprej vzljubiti svoje telo tako kot je.

Odvečni kilogrami so velikokrat posledica čustvene nestabilnosti, saj s hrano nadomeščamo nekaj, kar bi morali zapolniti na drugačen način. Jaz sem s škodljivim načinom prehranjevanja iskala partnerjevo ljubezen in izražala željo po sprejetosti. Nekaj na to temo lahko preberete tudi v knjigi IZGUBILA SEM TEBE, A NAŠLA SEM SEBE. Pohvalim se lahko s 16 kilogrami manj, ki so od mene odpadli praktično sami.

Če še vedno iščete “dieto,” ki vas bo rešila odvečnih kilogramov, vas bosta pri tem odlično podprla knjiga IZGUBILA SEM TEBE, A NAŠLA SEM SEBE in elektronski priročnik KAKO ISKATI OMEJUJOČA PREPRIČANJA?

Če knjigo in priročnik želite v paketu, ga boste našli tukaj. 

Telo je naš največji zaklad in ljubimo ga takšnega kot je. 🙂