PREVARA V PARTNERSTVU

Kako preboleti prevaro v partnerstvu?

Zelo boleči in neprijetni so občutki, ko ugotovimo prevaro v partnerstvu. Jeza, žalost, bes, bolečina in hrepenenje zavladajo telesu in včasih se zdi, da ne moremo uiti niti svojim mislim.

Prevara v partnerstvu nastane zaradi različnih vzrokov in verjetno jih obstaja ravno toliko, kot se na svetu zgodi prevar. Vedno sta za dogodke odgovorna oba partnerja, kar pa seveda ne opravičuje dejanja tistega, ki je varal. Razlogi za prevaro so običajno povezani z vzorci delovanja, ki smo jih prinesli že iz otroštva ali pa morda še iz kakšnega življenja od prej. Med vsemi vzroki bi lahko potegnila tudi vzporednico, ki se nanaša na strah pred zapuščenostjo, ki običajno vodi v ugajanje in prilaganje.

Ko sem sama ozavestila strah pred zapuščenostjo, sem ga začela zdraviti. Posledično so se odpirale nove rane, ki jim je bila največkrat skupna miselnost v moji glavi, da nisem dovolj dobra. Teh vzorcev mi seveda ni povzročil takratni partner, ampak sem jih, kot že rečeno, v razmerje prinesla s seboj. Naloga takratnega partnerja je bila le, da mi jih odslika, z namenom, da se jih zavem in jih predelam. Ko sem se ozrla nazaj po pretekli zvezi sem ugotovila, da je to pravzaprav zelo dobro počel ves čas zveze, vendar sem se jaz zganila zelo pozno. Lotila sem se jih šele po prevari, ki je nisem mogla več prezreti in ko je bila nuja že tako velika, da odlašanje ni bilo več mogoče.

Omejujoče vzorce sem odkrivala počasi enega za drugim in jih nekaj opisala tudi v knjigi IZGUBILA SEM TEBE, A NAŠLA SEM SEBE. V knjigi boste lahko prebrali o različnih dogodkih in situacijah, ki so mi prinašali nova velika spoznanja. Da se boste iskanja omejujočih vzorcev lotili še lažje, sem pripravila še delovni zvezek v obliki elektronskega priročnika, z naslovom KAKO ISKATI OMEJUJOČA PREPRIČANJA? Če knjigo in priročnik želite v paketu, ga boste našli tukaj,

Najprej vam želim povedati, da v svoji izkušnji nikoli niste sami, čeprav se na prvi pogled morda zdi tako.  Jaz sem spregovorila zato, da vam lahko pomagam, ker vas razumem in vam pokažem, da se prevaro da preboleti. Ne ponujam čudežne paličice, ki bo sama od sebe rešila srčno bolečino, ampak vas želim seznaniti predvsem z dejstvom, da se z močno voljo, vztrajnostjo in željo po spremembi da doseči odlične rezultate.

Zato se le lotite dela in razrešite svoje blokade tako, da vam bodo postale korist in ne več ovira. Če pri tem potrebujete dodatno podporo, informacije o individualnem spletnem pogovoru SPOZNAJ SEBE, najdete tukaj

Pa srečno, na poti do prave ljubezni, ki jo poiščite najprej v odnosu do sebe. 🙂