Če ni pričakovanj, tudi ni razočaranj!

Moja bližnja preteklost mi je spet postregla z zelo zanimivim dogodkom, pri katerem je bilo na močni preizkušnji moje “vedenje” o pričakovanjih.

Prijavila sem se na nek projekt, za katerega sem bila popolnoma prepričana, da mi je namenjen in nisem niti razmišljala o tem, kaj se lahko zgodi, če se mi projekt ne izpelje, tako kot sem si zamislila. Naredila sem precej meditacij za manifestacijo in nasploh sem bila glede tega projekta dobro razpoložena in ohranjala sem visoko vibracijo.

Nekaj tednov nazaj pa je bil znan razplet in projekt se zame ni izpeljal tako, kot sem si predstavljala, saj nisem bila izbrana v ekipo, ki ga bo razvijala. Ko sem izvedela, da se je zame selekcijski postopek zaključil, pa sem bila presenečena in hkrati navdušena nad mojim odzivom.

Moj odgovor se je namreč glasil »Aha, O.K.« Navdušuje me dejstvo, da sem ob tem občutila popolno pomirjenost in dodala le še vprašanje o razlogu. Ko sem dobila še odgovor na to vprašanje, sem bila tudi s tem zelo pomirjena, saj sem vedela, da sem v procesu izbora naredila vse tako, kot je bilo treba oz. vse kar je bilo v moji moči.

Kar pa je bistvo, v projekt se nisem prijavila s pričakovanjem, da se mi mora zgoditi. Kljub temu, da so mi moji občutki govorili v prid razpletu, da ga dobim, se nanj nisem obesila z energijo, da se mi mora zgoditi in trepetala od strahu kaj bo.

Zgodilo se je, kot se je in stanje se zame pravzaprav sedaj ni spremenilo. Nisem nič na slabšem zaradi tega, sem pa imela priložnost videti svojo reakcijo, ko se ne izpelje nekaj tako pomembnega, kot je bilo tole. No, jaz sem mislila, da je slednje zame zelo pomemben projekt, toda vesolje pravi, da očitno ni.

Si mislim, da bi bila v preteklosti ob taki novici precej razočarana, toda sedaj sem se premaknila naprej in ugotovila, da mi uspeva brzdati tudi moja pričakovanja. Seveda se boste vprašali kako sem to dosegla.

In odgovor je spet enak, kot že mnogokrat poprej. Z meditacijo, branjem, pisanjem in širjenjem svojega zavedanja. Obiskala sem mnogo tečajev, prebrala še več knjig in ogromno vrstic tudi napisala v tistem dnevniku v katerega pišem svoje občutke in odzive na določene dogodke in ljudi.

Delovala sem, ves čas. Na prvi pogled morda ni šlo za tisto delovno akcijo, ki si jo takoj predstavljate. Šlo je za energijske akcije, ki so mi čistile podzavest in trenirale um, da sem razširila svoje zavedanje do točke, na kateri sem danes.

In veste kaj je najbolj zabavno, vsak dan sproti nadaljujem s svojimi akcijami in spreminjam se vsak dan. Moje življenje se spreminja iz trenutka v trenutek, četudi imam velikokrat občutek, da sem obstala in da se nič nikamor ne premakne. Pa v resnici temu ni tako. Resnica je nekoliko drugačna in ni vidna navzven, čutim pa jo znotraj sebe, v mojem srčku, ko je iz dneva v dan bolj pomirjen.

Seveda vem, da prihajajo vsak dan znova nove in nove preizkušnje in testi, a vse to me le dela močnejšo. Saj veste, da luč brez teme ne more zasvetiti v vsej svoji polnosti.

Ko se boste tudi sami odločili, da boste lučka znotraj svoje teme in jo boste zavestno začeli razreševati se mi oglasite. Za vas sem namreč pripravila dve fantastični orodji, ki vam bosta pomagali razvozlati nekaj ključnih vprašanj. Knjigo in priročnik najdete tukaj.

Pozdravček! 🙂 

Maja – MičnaCvetlična 🙂