KAKO ISKATI OMEJUJOČA PREPRIČANJA?

Kako se soočiti z omejujočimi prepričanji?

Ste se po napornem prepiru z osebo, ki jo imate radi, kdaj zavestno vprašali, zakaj ste reagirali tako kot ste?

Se vam je kdaj zgodila kakšna situacija, ki je v vas zbudila močne neželene občutke, pa niste niti prepoznali pravega vzroka za takšno reakcijo?

Ste se kdaj vprašali, če morda vzrok v resnici ne leži v osebi ali situaciji, ki je povezana z njo, temveč v vas samih in v vaših podzavestnih vzorcih delovanja?

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili z DA, potem ste na pravem mestu. 

Prepričana sem, da so ravno naša podzavestna prepričanja tista, ki nas lahko odlično podprejo ali pa zelo ovirajo naš vsakdan. Žal je tako, da se večina ljudi pogosteje sooča z omejujočimi prepričanji in zato imate sedaj možnost, da jih raziščete in jim naredite konec.

S pomočjo elektronskega priročnika boste spodbujeni k zavestnemu soočanju z vašimi izzivi, zato ne hitite skoznj. Predlagam, da ga najprej preberete v celoti in se nato vrnete k posameznim vajam. Za začetek bo dovolj, če vsak dan naredite eno vajo ali pa isto vajo ponavljate več dni zapored. »Saj veste« – mojstra od navadnega človeka loči le količina vaje, ki jo je mojster opravil.

Skozi leta raziskovanja svoje notranjosti in učenja pri različnih mentorjih, sem oblikovala svojevrsten postopek, ki je meni delo precej olajšal in ga naredil učinkovitega. Naučila sem se, kako v sleherni neželeni reakciji prepoznati lekcijo, ki se skriva za njo.

Ravno to pa je tisto, kar želim deliti tudi z vami.

Presrečna in vesela sem za vas, ker ste se odločili, da želite tudi vi odpraviti svoje omejitve. Ob tem vam izrekam moj poklon, saj se za temeljito delo na sebi odločajo le najbolj pogumni in najbolj drzni. Tisti, ki vejo, da ima njihovo življenje resničen pomen. Zato resnično, vse čestitke. 🙂

Morda se vam v tem trenutku še ne zdi tako, a čez nekaj časa boste vedeli, da je bila to najboljša odločitev v vašem življenju.

Neskončno sem hvaležna, da lahko z vami delim spoznanja in metode, ki so pomagale meni in že mnogim drugim ljudem, s katerimi smo se na določeni točki življenja srečali.

Sama sem opravila mnogo tečajev in izobraževanj ter pridobila prevej različnih certifikatov, ki pa so mi podarili tudi eno bistevno znanje oz. dejstvo:  Vedno se moram vedno ozreti sama vase in zavihati rokave ter se zakopati v delo. Nihče ne bo opravil dela namesto mene. Naučila sem se mnogo tehnik, a izvajati sem jih morala sama. In s tem namenom sem tukaj za vas.

Z vami delim znanje, ki sem ga do sedaj pridobila, oziroma, česar sem se do sedaj spomnila, saj smo tukaj, da se spomnimo, kdo v resnici smo in kaj želimo predelati. Delati pa boste morali sami. Jaz vas le prijazno nagovorim, podprem in spodbudim k akciji. Odločitev morate sprejeti sami in jo sami tudi izvesti. Žal drugačne rešitve tukaj ni. Nihče nima čarobne paličice, ki bi čez noč odpravila vso vašo navlako. To paličico si morate ustvariti sami. Pravzaprav lahko kar rečem, da ste ta čudežna paličica kar vi sami. 🙂 

 Ste razumeli bistvo, ki sem ga hotela povedati v zgornjem odstavku?

Prepričana sem, da ste in da se boste želeli kar takoj lotiti dela. In to vam je seveda prijazno omogočeno s priročnikom za vztrajne – Kako iskati omejujoča prepričanja?

Za naročilo mi pišite na maja@micna-cvetlicna.si.