Kopirnica s srcem

kopirnica s srcem

 

Joj, življenje nas res lahko preseneti, če smo le željni videti ta drobna presenečenja…

Prejšnji dan sem potrebovala print mojega življenjepisa in pripadajočih dokumentov, ki jih nisem uspela natisniti doma. Upala sem, no prosila sem moje angele, da mi kopirnico nastavijo nekje ob poti.

Pa sem se na cilju, kjer sem bila dogovorjena za razgovor, ozirala naokoli, če morda najdem kaj primernega, a sprva nisem opazila ničesar. In že ko sem popolnoma opustila idejo o printanju in sem sprejela dejstvo, da sem tudi brez tega dobro pripravljena, sem na prehodu med stavbami, na vratih zagledala prijaznega gospa in ob njem napis kopirnica…

Presenečeno in hvaležno sem ga vprašala, če so odprti in če bi mi natisnili nekaj dokumentov. Ni bilo težav in poslala sem jim želeno. Hitro, enostavno in dovolj časa sem še imela na razpolago. Prijazna gospa, ki je bila del ekipe, je paprije še spela skupaj in delo je bilo opravljeno.

Zahvalila sem se in prosila za račun. Slednje pa me je pustilo odprtih ust. Enoglasno sta mi povedala, da tole ne stane nič. Ko sem začudeno pogledovala proti njima sta mi prijazno razložila, da sta mi naredila uslugo in to je to.

Čez mene je šel val dobre energije, presenečenja in hvaležnosti. Prevzelo me je navdušenje. Spoznala sem, da srečavam dobre ljudi in to mi je povedalo nekaj tudi o meni.

Zares lepa gesta in hvaležna sem jima zanjo. Pa tudi mojim nebeškim pomočnikom. Dokumenti so bili natisnjeni, jaz pa sem razgovor opravila odlično. Kako se bodo stvari razpletle, bom pa tudi izvedela kmalu. Morda mi je želeno delo namenjeno, morda ne, vsekakor pa vem, da je prav tako, kot se zgodi.

Zato dragi moji, ne obupajte prehitro. Zna se zgoditi, da vas bo kaj presenetilo. Predvsem je bistveno, da se naučimo biti ne vezani na rezultate in da opustimo pričakovanja. Res pa je, da včasih slednje ni enostavno. A nič ne skrbite, vsi imamo enake možnosti, da se slednjega naučimo, le volja in predanost sta različni. Ko pa boste potrebovali pomoč, pa se vedno lahko obrnete tudi na MičnoCvetlično.

Iz lastne izkušnje lahko potrdim, da se lahko osvobodimo svojih blokad, če želimo in če smo pripravljeni za to tudi delovati.

 

Pa Srečno. 🙂 

Maja – MičnaCvetlična 🙂