Kako narediti temeljito samoanalizo tvojih prepričanj še pred koncem leta, ali svoboda se začne v tvoji glavi?

Samo še dva dneva nas ločita do trenutka, ko se bo leto 2021 končalo za vedno. (Če tole sporočilo bereš nekoliko kasneje, pa morda celo manj kot dva dni.) 

In na tem mestu te želim vprašati, ali si želiš, da je 2022 podobno preteklemu letu, ali si želiš spremebo in srečnejše novo leto? 

Verjetno si oba enoglasno odgovoriva, da želiva imeti leto 2022 boljše in srečnejše, predvsem pa bolj svobodno. Na tem mestu te zato želim spomniti, da za slednje imaš orodje pravzaprav že v svojih rokah.

“Svoboda se namreč začne v tvoji glavi.”

Zgornji stavek je meni rešil življenje in lahko ti povem, da sem zaradi te naravnanosti mnogo lažje prenašala vse pretrese, ki mi jih je življenje postreglo v zadnjih dveh letih. Zato tebe danes spodbujam, da si ta stavek prebereš še enkrat in potem kar takoj stopiš v akcijo. 

Še preden se tole staro leto konča, prevetri vsa svoja omejujoča prepričanja, ki kratijo tvojo svobodo in jim naredi konec. Čas je, da svoje življenje vzameš v svoje roke. Čas je, da zadihaš in čas je, da mir vzpostviš znotraj sebe – le tako, se bo potem sčasoma pokazal tudi na zunaj. 

Torej draga/dragi moj/a, če si za akcijo in če si želiš najti svojo osebno svobodo, potem se loti svojih prepričanj takoj in jim pokaži sredinca. Pomagaš si lahko z elektronskim priročnikom, Kako iskati omejujoča prepričanja, ki ga naročiš tukaj. 

Svojo svobodo vzemi v svoje roke, še preden odbije polnoč! 

Imej lepo praznovanje in srečno 2022! 

Ljubezniv pozdravček!   

Maja-MičnaCvetlična