NOVICE

Naredi danes nekaj, za tvoj boljši jutri

Za vas pripravljam zanimivo predavanje s predstavitvijo knjige Izgubila sem tebe, a našla sem sebe, ki je pravzaprav recept, ki pokaže kako se pobrati po osebnem padcu zaradi prevare v partnerstvu in izgube službe. Pišem tudi o tem kako sem se uspešno spopadla z odvečnimi kilogrami, se soočala z ljubosumjem in dvignila kvaliteto življenja na višjo raven. Odlična pomočnika ma mojem potovanju sta meditacija in pisanje kot terapija, zato bomo veliko časa namenili prav temu, kako si lahko pomagate v težkih situacijah in trenutkih. Govorili bomo o malih korakih, ki jih lahko sami zase naredite danes, da bo vaš jutri lepši, lažji in prijaznejši.

Maja Križnar – MičnaCvetlična sem avtorica, certificirana vaditeljica meditacije in diplomirana agronomka. Poleg pisanja je meditacija postala način mojega življenja, pomeni mi strast in užitek. Združila sem jo z močjo rastlin oz. z njihovimi eteričnimi olji ter dobila čudovito kombinacijo, ki nas popelje v najbolj skrite kotičke nas samih. Zabava me dejstvo, da v čisto vsaki situaciji, dogodku ali človeku, lahko najdem nekaj uporabnega oz. nekaj pozitivnega za svoje življenje in zabavam se, ko iščem skrite pomene, ki mi jih nosijo vsakdanje lekcije. V še večje veselje, pa mi je pisanje o teh lekcijah in izzivih, v katerih, sem prepričana, se boste našli mnogi.
Ravno to pisanje pa želim deliti z vami na tokratnem predavanju.

Predavanje se bo zgodilo v Čarnici – butik čarobnih daril in dogodkov, Glavni trg 29, 2380 Slovenj Gradec ob 18. uri. 

Da bomo lahko poskrbeli za vaše udobje, so predhodne prijave obvezne. Dogodek je brezplačen, zaželjeni pa so prostovoljni prispevki, ki bodo pokrili stroške najema prostora.

Prijave sprejemam na mail maja@micna-cvetlicna.si

Se vidimo! 🙂

Izpolnite spodnji obrazec, se naročite na e-novičke in tako boste vsak teden prejemali nove brezplačne koristne vsebine. Pa tudi o novostih in posebnih ponudbah boste prvi obveščeni. 🙂 

S prijavo na e-novice soglašate, da vam podjetje MičnaCvetlična, Maja Križnar SP, pošilja e-novice, vaše podatke pa hrani v skladu s splošnimi pogoji o varstvu podatkov.