O MAJI

Kdo je Maja – MičnaCvetlična?

Za MičnoCvetlično ponosno stojim Maja Križnar, pisateljica in predavateljica o osebnostni rasti ter učiteljica meditacije in avtogenega treninga. S kratkim opisom pa kar mentorica osebnostne rasti. Zabava me dejstvo, da v čisto vsaki situaciji, dogodku ali človeku, lahko najdem nekaj uporabnega oz. nekaj pozitivnega za svoje življenje in zabavam se, ko iščem skrite pomene, ki mi jih nosijo vsakdanje lekcije. V še večje veselje, pa mi je pisanje in govorjenje o teh lekcijah in izzivih, v katerih, sem prepričana, se boste našli mnogi.

Zakaj je nastala MičnaCvetlična?

Ko so me v preteklosti kar pogosto spraševali kdaj nameravam imeti družino, se poročiti in podobne zadeve, ki zanimajo vse tete, strice, sosede, babice in dedke, sem običajno odgovarjala z odgovorom, da moram najprej sebe spraviti v red. Seveda, brez da bi zares, sama pri sebi vedela, kaj točno to pomeni, oz. kaj točno mislim s tem.

No, pa je očitno nekdo tam zgoraj zelo dobro vedel in tako se mi je, kot hišica iz kart sesul ves moj svet, za katerega sem prej kar nekaj časa živela. Praktično čez noč sem ostala brez takratnega partnerja in brez službe. Ostala sem sama s škatlo robcev v rokah in z vprašanji: Kaj naj sedaj počnem? Kaj si sploh želim v življenju? Kaj bi sploh rada dosegla? Kdo sploh sem jaz in zakaj sem tukaj?

Bila sem bitko sama s seboj in zelo kmalu mi je postalo jasno, da je moj porušeni svet, stal na zelo trhlih temeljih in da se je pravzaprav moral podreti.

Sklenila sem ga postaviti na novo in ker sem že bila precej v alternativnih vodah, mi je pot prekrižal še tečaj meditacije. Tudi to se je zgodilo čez noč. Sprejela sem ga in pustolovščina se je začela. Zdravila sem sebe, začela razumevati, zakaj se mi je vse to zgodilo, našla pa sem tudi strast v svojem početju in v novih spoznanjih. Odločila sem se, da ne želim več ugajati drugim in sebe postavila na prvo mesto pri sebi ter na enakovredno mesto pri drugih.

Ves čas pa je v meni tlela želja po “BITI NAVDIH”. Če sem se iz tal dvignila jaz, zakaj se nebi zaradi tega še kdo drug?

In prišel je odgovor tudi na to vprašanje…

Predala sem se meditaciji in pisanju in ustvarila knjigo Izgubila sem tebe, a našla sem sebe ter elektronski priročnik Kako iskati omejujoča prepričanja? Želja po tem, da vam pokažem, kako lahko spremenite svoje življenje na bolje, je bila v meni iz dneva v dan močnejša in tako je nastala MičnaCvetlična ki ponuja recept za ponovni vzlet, ki sem ga sama še kako dobro preizkusila. Prebolela sem prevaro v partnerstvu in uredila odnose z mojimi bližnjimi, nekaj mesecev po izgubi službe sem se samozaposlila, ob vsem tem pa sem še uspešno shujšala in končno vzljubila svoje telo. Nisem pa presenetila samo sebe, ko sem se praktično čez noč za leto dni odpravila v London, če ob tem pomislim na dejstvo, da sem se v preteklosti tako zelo bala angleškega jezika. Delo varuške otrok je v meni zbudilo nove zapise, ki sem jih nadgradila še z zvočno obliko. Povezavo do CvetličneVile Flore (FlowerFairy Flora) najdete tukaj. Seveda pa zdaj ne počivam, svoje znanje še vedno nadgrajujem in tako sem se po petnajstih letih uporabe zase, izobrazila tudi v terapevtko avtogenega treninga, da to znanje lahko predam naprej tudi tebi. Če se te tehnike želiš naučiti tudi ti, se mi oglasi na mail: maja@micna-cvetlicna.si

Hvaležna sem in veselim se vsakega trenutka, ko lahko pripomorem, da se nekdo zaradi mojih zapisov, nasvetov ali predanega znanja, počuti bolje. ♥

Ljubezniv pozdravček ♥

Maja – MičnaCvetlična