Polna luna, kaj pa zdaj?

Polna luna - MičnaCvetlična

 

Ko nastopi čas polne lune, se lahko sami prepričate, da se nekaj dni prej in nekaj dni po, vse vrti okoli nje. Veliko boste o tem lahko prebrali in raziskali in tudi jaz želim z vami deliti nekaj besed na to temo.

Pri nas velja, da je čas polne lune zelo obremenilen in da v tem času vlada kaos. Vsi ljudje so nestrpni, bolj nervozni, kaotičen je tudi promet na cesti. V medosebnih odnosih se pojavlja mnogo trenj, ki vodijo v nepotrebne prepire. Na delovnem mestu smo bolj obremenjeni in še več tegob bi lahko naštela. Pa vendarle veste, da namen mojih zapisov ni jamranje, toda motivacija in tudi tokrat je temu tako.

Soočila sem vas z nekaj resničnimi dejstvi, a le zato, da vam ob tem povem, da je možno tudi drugače. Polna luna je lahko naša prijateljica, lahko nas podpre v manifestaciji želenega, lahko podpre naše odnose in tudi naše karierno področje. Skratka možno je, da polna luna na nas vpliva pozitivno, zato najprej razjasnimo, kaj se v času polne lune sploh dogaja z nami.

Gre za povečan dotok energij, ki na nas vplivajo močneje. Prelomni dnevi v naravi, kot so polne lune, mlaji, mrki, enakonočja in podobno, s seboj prinesejo povečano moč, ki v nas potencira naše resnične, globoke občutke, torej naše trenutno stanje. Torej, če so znotraj nas prisotna močna čustva jeze, strahu, zmedenosti, razdraženosti, nestrpnosti in podobno, to pomeni, da se bodo slednji, v času polne lune še pomnožili. Enako pa se zgodi tudi z občutki sreče, zadovoljstva, pomirjenosti in ravnovesja.

Lahko bi rekli, da je polna luna pravzaprav naš indikator, ki nam zelo resnično in enostavno pove, kakšno je v resnici naše notranje stanje. Luna ima moč, da se dokoplje do naših najbolj globokih prepričanj, vzorcev in občutkov in jih pripelje na plano. In če prevladujejo tisti manj zaželeni so tukaj zato, da nam pokažejo, da je čas za ukrepanje in transformacijo.

Vsak trenutek imamo možnost, da zavihamo rokave in se lotimo spreminjanja našega notranjega stanja. Pomagamo si lahko z različnimi tehnikami in metodami. Vse pa nosi skupni imenovalec, namen je, da znotraj sebe odkrijemo občutke miru, sreče, veselje in zadovoljstva.

Dragi moji, danes torej opazujte svoje občutke. Kako ste se počutili včeraj in prejšnji dan. Opazujte se tudi v naslednjih dneh. Bodite čisto iskreni s seboj. Vse je prav in vse je tukaj zato, da vas usmeri nazaj na pot veselja in radosti.

V kolikor se tokrat najdete v kategoriji, kjer prevladuje stres, si danes privoščite večer, ko se boste umirili in sprostili. V prihodnjih dneh pa delajte na tem, da boste prišli do stanja, da bodo polne lune na vas vplivale pozitivno in vam pomagale pri manifestaciji. Pomagate si lahko tudi s knjigo in priročnikom, ki ju najdete tukaj.

Če pa se najdete v kategoriji tistih srečnežev, ki polne lune že znate izkoristiti sebi v prid, pa vam danes le čestitam. Izkoristite tudi tokratno polno luno, da dosežete svoje srčne namene.

 

Pozdravček! 🙂 

Maja – MičnaCvetlična 🙂