Angeli, naši najboljši nebeški pomočniki

Angeli, naši najboljši pomočniki

 

Že nekaj časa nazaj sem se, po spletu srečnih okoliščin, srečala z angeli. Ja, prav ste prebrali, z angeli, čisto pravimi nebeškimi pomočniki.
Angeli so na moji poti že od otroštva, saj izhajam iz katoliške družine, kjer vera nosi pomemben del našega življenja. Zares in zelo aktivno, pa sem jim v moje življenje dovolila vstopiti s tečajem meditacije. Mojega navdušenja so bili deležni že pri prvem obisku tečaja in od takrat naprej sem z njimi zelo močno povezana vsak dan.

Z njimi se pogovarjam, ko imam pred seboj velike in majhne izzive, ob meni pa so tudi takrat, ko mi gre dobro. Ne mine dan, da se zjutraj in zvečer nebi zahvalila za vse kar mi je dano, za vse kar sem že predelala in prestala, porosim pa jih tudi za blagoslov in ljubezen za vse moje drage sorodnike in prijatelje.

Nisem pozabila tudi na molitev za naš planet, rastline in živali. Pri vsem poskušam biti zelo dosledna in predvsem redna. V srcu nosim hvaležnost, veselje, potrpežljivost, zaupanje in predvsem vero. Vero, da mi pomagajo, ko to potrebujem. Seveda pa je njihova pomoč odvisna predvsem od mene in od mojih prepričanj. Z nekaterimi nekoristnimi prepričanji sem že opravila in zato ste tudi vi že lahko brali o odličnih rezultatih. Nekatera pa so bolj trdovratna in potrebujejo več moje pozornosti, a ob tem naj poudarim, da me naprej vodi misel, da mi lahko uspe, saj mi je prej uspelo že toliko drugih stvari.

Angeli so me tako prevzeli, da sem se po končanem tečaju meditacije odločila še za dva tečaja te sorte in eden izmed njih je tečaj, s katerim sem postala angelska terapevtka. Zelo sem ponosna nase in na svoj doseženi cilj. Skozi tečaj sem delovala tako, kot je bilo to potrebno in sedaj sem uspela. Seveda pa po končanem tečaju nisem odnehala. Sebi z angelsko terapijo pomagam vsak dan. Čisto vsak dan namenim nekaj časa svoji notranjosti. Dojela sem, da je bolj od cilja, pomembna pot in zato sem druženje z angeli vzela za zabavo in veselje. Neskončno uživam v teh trenutkih, ko smo skupaj in ko vem, da je vse mogoče. Ko naletim na oviro, vem, da imam orodja in tehnike, ki mi pomagajo, da hitreje stopim čeznjo in to je tisti ključ, ki me vodi naprej. Spremenila sem sebe in svoje delovanje, najprej z namenom, da pomagam sebi, a pokazal se je čas, da lahko pomagam tudi vam.

Angelska terapija je nekaj tako čudovitega in občutek, ko začutiš, da si neskončno podprt s strani teh prekrasnih bitij je nepopisen. Menim, da bi vsakdo to moral izkusiti vsaj enkrat v življenju. Vesolje je neskončno in tudi dobrin in podpore je v neskončnosti. Pomanjkanje je stvar človeške domene, vesolje tega ne pozna, zato je naša naloga, da se temu odpremo. Delovanje v smeri spuščanja naših starih in omejujočih prepričanj je zato zlata vredno. Namenite sebi trenutek sreče in božje podpore. Dovolite angelom, da vstopijo v vaš svet in ga naredijo angelskega.

Vera je tista, ki prinaša rezultate. Orodja in jaz pa smo vam na voljo v obliki angelskih terapij na daljavo. Kako navdušujoč je občutek, da se z angeli lahko povežete kar v zavetju svojega doma. Vse ostale informacije o terapiji pa boste našli tukaj.

Ste zraven na tem nebeškem popotovanju?? Odločitev je vaša, angeli jo bodo podprli, ne glede na to kakšna bo.

 

Pa srečno, Angel na sliki je z vami in za vas. 🙂